martes, 4 de diciembre de 2012

Hospital de Sant Pau en lluita


Companyes,

Ahir ens van trucar a algunes companyes de l'ADSE per demanar-nos recolzament en la tancada que han iniciat en defensa de la sanitat pública a l'Hospital de Sant Pau. Preten ser l'inici de la lluita coordinada entre treballadores, veïnes i persones que fem servir la santita pública per fer més pressió davant l'anunci de fortes retallades pressupostàries pel 2013. Per això demanen suport, que anem qui podem, recolzem des de les assemblees i consultem el seu blog: 

Assemblees cada dia a les 14:30 i 21:30
"El detonant que ens ha dut a portar a terme la iniciativa de la tancada, és l’anunci del govern de la Generalitat del pressupost destinat a sanitat pel proper any 2013. Segons aquest pressupost, es destinaran 200 milions d’euros menys, cosa que implica una disminució d’entre el 15% i el 20% de l’activitat. Això comportaria, a més de la ja esmentada reducció de la cartera de serveis, una disminució generalitzada dels sous de treballadors/es de sanitat i possibles EROs a moltes empreses privades o concertades que tenen com a única font d’ingressos l’Institut Català de la Salut (ICS"

Altres acampades que s'estan preparant:
Vall d'Hebron: el 12 de desembre.
Hospital Clínic: Contra la privatització anunciada pel govern. Al nostre barri estem organitzant també acampada amb treballadores i estudiants de Medicina UAB-UB. Les treballadores anuncien concentracions al Hall,dies 3,4,5 8-11h/14-16h

Fem força perquè l'acampada de HdeSant Pau no decaigui fins que comenci la de Vall d'Hebron...

ASSEE

No hay comentarios:

Publicar un comentario